You me fly up to the sky? | + Follow me or go Home
Love Is Cinta

Story Writer's


Hatiku hanya untuk Muhammad Redza Fitry only :*
Facebok | Twitter


Tagboard



Credits


Template: Syaira Sa'ad
With help:
Yours-Tragically Google

Statusku Hanya Untuk Dia
02 April, 2014 1:14 AM
Muhammad Redza Fitry <3 Aku kenal dengan dia start 19.01.2014 , tarikh ni amat penting bagi aku taw :) Aku kenal dengan dia pun kawan aku yang reccomend kan *betul kan ejaan tuu* hahaha abaikan k . Semenjak kenal dengan dia , dialah banyak bagi perubahan pada aku . Dan dia lah orang pertama sambut besday dengan aku . Dia jugak orang pertama aku sambut besday aku dengan orang yang aku sayang . Sebelum ni macam hampeh jek , janji dekat mulut ja tapi haram tak buat pun . Huh menyesal gilaaa ! Walaupun dia bagi present dekt aku tak semahal mana pun aku tetap akan menghargainya :) Hadiah tak penting yang penting hati mahu ikhlas , jujur dan percaya . Betul tak , betul tak ??? *mengaku cepattt* Aku harap dia akan jaga aku macam nyawa dia sendiri insyallah :* Btw dia selalu teman aku time rehat . Ngeee aku sayang dia sangat sangat ah ~.~ Eh jangan ambil dia dari aku taw *WARNING* He will be mine forever and ever :) *broken english* Okey lahh nak off dah bye bye . Publish ! 



Terima kasih kerana sudi membaca entri ini