You me fly up to the sky? | + Follow me or go Home
Love Is Cinta

Story Writer's


Hatiku hanya untuk Muhammad Redza Fitry only :*
Facebok | Twitter


Tagboard



Credits


Template: Syaira Sa'ad
With help:
Yours-Tragically Google

It's me !
13 July, 2013 2:23 PM
Hello world , i back now . Miss me right ? Hahaha *gelak malu* . Btw aku nak ucapakan SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN . Belum terlambat kan nak wish ? Huhu agak late sikit . Dah lama aku tak update kat blog nie , sekarang pun bosan tuh lah yang update bagai nie . Now dah empat hari kita berpuasa right ? Alhamdulliah aku puasa lagi tak tinggal lagi taw but untuk sesiapa yang belum start puasa tuh cepat-2 lah yea , muehehe . Dah beli baju raya ? Hahaha baru puasa empat hari dah tanya pasal baju raya kan , ade aku kesah asal bahagia --' . Aku dah beli baju raya taw warna kelabu dengan pink . Alamak dah tak suprise kan tapi hampa belum tengok lagi kan so tetap suprise :o Raya kali nie aku raya dengan kak ipar baru wuuuu  bestnya :)) Dulu tak pernah rasa raya dengan kak ipar hurm sekarang dapat jugak merasa . 

Nanti pukul 3,.30 aku kena pergi tusyen ahh malas betul lah . But demi SPM so terpaksa lah berkorban . Hari nie hujan tak berhenti jangan lah banjir tak boleh aku pergi sekolah esok . So takde lah aku merasa sangat lapar nie . Sejuk jeh rasa *peluk selimut* Eh hujan makin lebat lah macam mana aku nak pergi tusyen nieee . Mama cakap 'buat ape beli kereta so naik lah kereta kan' brrr ada jugak orang yang menentang aku . Dah lah tengah mood malas *masuk bilik kunci pintu* :(( Petang nie kalau hujan jugak tak boleh aku pergi bazar ramadhan dah tiga hari aku pergi sekarang tak boleh . OMG no way , aku tetap nak pergi jugak  Selalunya hampa pergi bazar beli ape erk ? First bazar aku pergi aku beli jus carrot dan selainya lah . Kekadang beli air jeh hahaha . Hurm i must to go now , i will be back later . Publish ! 

Terima kasih kerana sudi membaca entri ini